Belangrijke informatie Ryanair

Het is bij Ryanair verplicht om online in te checken. Wanneer u ervoor kiest om dit op de luchthaven te doen, berekent Ryanair hier kosten voor. Wij raden u daarom aan om dit kosteloos van te voren via de website van Ryanair te doen. Het is tevens ook verplicht om uw instapkaart mee te nemen naar de luchthaven. Indien zij deze opnieuw voor u moeten printen, zullen zij hier ook kosten voor berekenen.

Stappenplan Ryanair

Stap 1: Klik hieronder op ‘Check-in’.

Stap 2: Voer uw reserveringsnummer in. Dit reserveringsnummer wordt vermeld bij het kopje ‘ticketnummer’ op uw papieren.

Stap 3: Druk op ‘Ga’. Vervolgens bent u in uw Ryanair boeking! Hier kunt u het volgende doen:

Inchecken: Klik op ”Online Check in” en doorloop het stappenplan. Print de instapkaart uit en neem deze mee naar de luchthaven samen met uw paspoort of identiteitskaart. Inchecken kan vanaf 30 dagen tot 2 uur voor vertrek. Indien u niet online incheckt rekent Ryanair hoge kosten op de luchthaven.

De openingstijden van inchecken zijn afhankelijk van het soort boeking.

Klanten die stoelen reserveren tegen betaling kunnen tussen 60 dagen en 2 uur voor de geplande vertrektijd van hun vlucht inchecken.
Klanten die geen stoelen reserveren kunnen tussen 4 dagen en 2 uur voor de geplande vertrektijd van hun vlucht inchecken.

Tevens kunt u hier ook bagage bijboeken, stoelen reserveren en een parkeerticket voor de luchthaven kopen. Voor meer informatie over de luchthaven en het online inchecken bij Ryanair, klik hier.